четврток, април 07, 2005

find meСе прашувам
каде си

кога ќе затворам очи
насекаде си

кога ќе погледам
никаде те нема


open your senses
find me

Копнежсо затворени очи
гледај ме

...here I am... will you send me а kiss...

понеделник, јануари 17, 2005

БолкаПонекогаш
помислувам на тебе

и тогаш

несмевката станува
болка

вторник, декември 07, 2004

take my hand, take me with youљуби ме кога врне
ладни капки,
усни врели

take my hand,
take me with you